Kas mes esame

Mūsų tinklalapio adresas yra: http://krona-kitchen.lt

Kokius asmeninius duomenis mes renkame

Jums apsiperkant mūsų elektroninėje parduotuvėje nesusikūrus asmeninės paskyros, pirkimo – pardavimo sutarties vykdymo tikslu mes renkame ir tvarkome šiuos jūsų asmens duomenis:

  • Vardą ir pavardę;
  • Elektroninio pašto adresą;
  • Telefono numerį;
  • Adresą, kuriuo išrašoma sąskaita
  • Prekių pristatymo adresą (reikalinga pateikti tik pasirinkus prekės pristatymo į namus būdą).

Taip pat jums apsiperkant mūsų elektroninėje parduotuvėje siekiant greitesnio aptarnavimo mes renkame šiuos jūsų asmens duomenis:

  • Pirkimų istoriją;
  • Mokėjimų istoriją;
  • Komunikacijos su jumis istoriją.

Jūs turite galimybę mūsų elektroninėje parduotuvėje susikurti savo asmeninę paskyrą, kad pirkimas ir naudojimasis elektronine parduotuve jums būtų patogesnis. Jums susikuriant ir naudojantis asmenine paskyra, mes renkame ir tvarkome šiuos jūsų asmens duomenis:

  • Elektroninio pašto adresą;
  • Elgsenos mūsų elektroninėje parduotuvėje istoriją;
  • Komunikacijos su jumis istoriją;
  • Prekių peržiūrų istoriją;
  • Jūsų prie prekių paliktus klausimus ir atsiliepimus.

Susikurdami asmeninę paskyrą, bet nepirkdami mūsų elektroninėje parduotuvėje, jūs savo nuožiūra galite mums suteikti ir daugiau duomenų, kurie nėra privalomi norint naudotis asmenine paskyra elektronine parduotuve. Tokius duomenis tvarkome siekdami supaprastinti pirkimo procesą jūsų būsimiems pirkimams. Savo pasirinkimu jūs galite mums suteikti šiuos papildomus duomenis:

  • Vardą ir pavardę;
  • Telefono numerį;
  • Prekių pristatymo adresą

Kokiu tikslu renkame ir tvarkome jūsų asmens duomenis?

Jūsų asmens duomenis renkame ir tvarkome siekiant:

  • Pasiruošti, sudaryti ir vykdyti pirkimo – pardavimo sutartį;
  • Gerinti aptarnavimo ir paslaugų kokybę;
  • Tiesioginės rinkodaros tikslais.

Teisinis pagrindas tvarkyti jūsų asmens duomenis:

  • Sutarties sudarymas ir vykdymas;
  • Teisinių įsipareigojimų vykdymas;
  • Teisinių interesų užtikrinimas.

Kontaktų formos

Informaciją, kurią jūs pateikiate pildydami Kontaktų anketos formą renkame tam, kad galėtume su jumis susisiekti dėl jūsų pateiktų klausimų, pasiūlymų ar kitų užklausimų.

Slapukai (cookies)

Slapukai (angl. cookies) – tai  mažos duomenų rinkmenos, kurios Jums jungiantis prie interneto svetainės yra įrašomos į Jūsų naršyklę. Slapukai saugo informaciją apie Jūsų apsilankymo sesiją tinklalapyje ir daugiausiai yra naudojami statistikos tikslais.

Daugelio naršyklių nustatymai yra suprogramuoti taip, kad slapukus priimtų automatiškai. Jūs galite ištrinti arba blokuoti slapukus, bet tokiu atveju kai kurios šios svetainės funkcijos gali neveikti taip, kaip numatyta. Kad svetainę būtų lengviau naudoti, būtinais slapukais aktyvinamos pagrindinės funkcijos, pavyzdžiui, naršymo puslapiuose ir prieigos prie svetainės apsaugotų sričių. Be šių slapukų svetainė neveiks tinkamai.

Rinkodaros slapukai naudojami lankytojams sekti daugelyje svetainių Tuo siekiama rodyti atskiram naudotojui pritaikytus ir jį dominančius skelbimus – tokie skelbimai vertingesni leidėjams ir trečiųjų šalių reklamuotojams.

Su slapukais susijusi informacija nėra naudojama ir nėra saugoma Jūsų tapatybei identifikuoti.

Statistika

Naudodami statistikos slapukus, kurie renka anoniminę informacija ir teikia jos ataskaitas, svetainės savininkai gali sužinoti, kaip lankytojai sąveikauja su svetaine.

„Google Analytics“ naudoja slapukus, kurie išsaugomi Jūsų kompiuteryje ir leidžia analizuoti, kaip Jūs naudojatės tinklapiu. Mes įrašome informaciją apie tai, kuriuos puslapius Jūs atidarote, kiek laiko praleidžiate kiekviename puslapyje ir kuriame mieste ar teritorijoje būdami lankotės mūsų svetainėje. Naudodamiesi „Google Analytics“ įrankiu mes galime analizuoti vartotojų srautus bei naršymo įpročius – šie duomenys mums suteikia naudingos informacijos, kurią galime panaudoti savo svetainės tobulinimui.

Šie duomenys neleidžia nustatyti Jūsų asmens tapatybės: prieš pradedant Jūsų duomenis saugoti „Google“ serveriuose, „Google Analytics“ užslaptina Jūsų IP adresą, ir saugomas jis negali būti naudojamas asmenybės identifikavimui. Visą informaciją apie „Google Analytics“ privatumo politiką sužinokite internetinėje svetainėje.

Su kuo mes dalinamės Jūsų duomenimis

Asmens duomenys teisės aktų numatytais atvejais yra perduodami mūsų partneriams pirkimo – pardavimo sutarties vykdymo tikslais ar dėl kitų teisėtų priežasčių. Jūsų duomenis perduodame:

  • Mokėjimų paslaugas teikiančiai įmonei Paysera, per kurią atliekami mokėjimai už prekes ir paslaugas;
  • Prekių tiekėjams, kurie tiesiogiai tiekia jūsų prekes;
  • Prekių transportavimo paslaugas teikiančioms įmonėms, kurios vykdo jūsų prekių jums pristatymą;
  • Prekių garantinį aptarnavimą teikiančioms įmonėms;
  • Rinkodaros paslaugas teikiančioms įmonėms;
  • Buhalterinės apskaitos programinę įrangą bei paslaugas teikiančioms įmonėms;
  • Mūsų IT sistemas prižiūrinčioms įmonėms.

Jūsų duomenis teisės aktų numatyta tvarka taip pat galime teikti teisėsaugos bei valstybinėms institucijoms ir teismams.

Kaip ilgai mes saugome Jūsų duomenis

Jūsų asmens duomenis saugome tiek, kiek yra būtina pirkimo – pardavimo sutarties vykdymui, bet ne trumpiau nei tai numato teisės aktai. Su jūsų sutikimu gauti duomenys yra tvarkomi iki tol, kol jūs atsiimate savo sutikimą (pareiškiate nesutikimą).

Jūsų teisės

  • Gauti informaciją apie savo asmens duomenų tvarkymą;
  • Susipažinti su apie jus turimais duomenimis;
  • Prašyti ištaisyti neteisingus asmens duomenis;
  • Prašyti ištrinti asmens duomenis, kurių nebereikia;
  • Nesutikti ar bet kuriuo metu atšaukti sutikimą, kad jūsų duomenys būtų tvarkomi rinkodaros tikslais.

Kontaktinė informacija

Jei įtariate, kad jūsų privatumo teisės yra pažeidžiamos, kviečiame kreiptis į mus el. paštu info@krona-kitchen.lt. Taip pat galite kreiptis į Valstybinę duomenų apsaugos inspekciją: a) adresu A. Juozapavičiaus g. 6, 09310, Vilnius b) Telefonu (8 5) 271 2804 c) El. paštu ada@ada.lt